Skype és más online konzultációk

Járványügyi intézkedések, mint a vészhelyzet és a kijárási tilalom* /korlátozás** okán a Skype, Messenger, Viber konzultációt, azaz az online video terápiát az eddigieknél szélesebb körben ajánlom meglévő és új pácienseimnek. 

Az online tér sajátosságai miatt természetesen bizonyos vizsgálatokat, beavatkozásokat nem tudok elvégezni, és néhány esetben korlátozottan alkalmas a kommunikáció ezen formája. 

* "Este 8 óra és reggel 5 óra között kijárási tilalom ... alól kivételt jelent továbbá az egészségkárosodással, életveszéllyel vagy súlyos kárral fenyegető helyzet." (2020. decembertől)

** "A lakóhely, a tartózkodási hely, illetve a magánlakás elhagyására az e rendeletben meghatározott alapos indokkal kerülhet sor. Ilyen alapos indok az egészségügyi ellátás és szolgáltatás igénybevétele, beleértve a gyógyító tevékenységen túl a testi és a lelki egészség megőrzése céljából nyújtott egészségügyi szolgáltatásokat (különösen pszichoterápiás ellátás, fizioterápiás kezelés, gyógytorna)." (2020. márciustól)


Az első, egyeztetett konzultációig kérem, hogy adatait és kezelésükhöz való hozzájárulását az alábbi űrlapon tegye meg, és küldje el katona.edit7@gmail.com címre:

Az online konzultáció végén vagy utána 1-2 napon belül megbeszélés szerint írásban adok terápiás javaslatot, írok fel e-receptet, melynek igazolását mailben elküldöm az Ön részére. 

Telefonos vagy e-mailes egyeztetés alapján a szükséges gyógyszereit a felhőalapú EESZT-ben írom fel, ehhez  kérem, hogy feltétlenül adja meg adatait a fenti űrlapon. A gyógyszerek kiváltása bármely patikában lehetséges, személyi igazolvány és/vagy TAJ kártya felmutatásával.


FIZETÉS ÉS SZÁMLÁZÁS

Az online kezelés díjszabása megegyezik a személyes konzultáció díjávalamelyet banki utalással tud teljesíteni.

Az első online konzultáció előtt 10.000,- Ft előleg utalását kérem, megértését köszönve. Természetesen, ha Ön előre szeretné a teljes kezelési díjat rendezni, erre is van lehetősége. 

A kezelésről e-mailben e-számlát küldök, mely tartalmazza banki adataimat is.

Számlaszámom: 11600006-00000000-83439812 Erste Bank

Külföldről utalás esetén HU54 11600006-00000000-83439812 (IBAN szám)
Swift kód: GIBAHUHB

A Közlemény rovatban kérem, tüntesse fel a nevét, vagy az e-mailben előre megküldött e-számla számát. Kérem, a számla kiállításához minden esetben adja meg nevét, címét. 2022.augusztus 31-ig egészségpénztárának nevét és saját tagi azonosítószámát, ha egészségpénztári számlát szeretne.