Skype konzultáció

A jelenlegi járványügyi intézkedések, mint a vészhelyzet és a kijárási korlátozás* kihirdetése miatt a Skype és Messenger konzultációt, azaz az online terápiát az eddigieknél szélesebb körben ajánlom meglévő és új pácienseimnek. 

Az online tér sajátosságai miatt természetesen bizonyos vizsgálatokat, beavatkozásokat nem tudok elvégezni, és néhány esetben korlátozottan alkalmas a kommunikáció ezen formája. 

* A lakóhely, a tartózkodási hely, illetve a magánlakás elhagyására az e rendeletben meghatározott alapos indokkal kerülhet sor. Ilyen alapos indok az egészségügyi ellátás és szolgáltatás igénybevétele, beleértve a gyógyító tevékenységen túl a testi és a lelki egészség megőrzése céljából nyújtott egészségügyi szolgáltatásokat (különösen pszichoterápiás ellátás, fizioterápiás kezelés, gyógytorna). 


Az első, egyeztetett konzultációig kérem, hogy adatait és kezelésükhöz való hozzájárulását az alábbi űrlapon tegye meg, és küldje el katona.edit7@chello.hu címemre:

A Skype konzultáció végén vagy utána 1-2 napon belül megbeszélés szerint írásban adok terápiás javaslatot. 

Szükség esetén gyógyszer írok fel a felhőalapú EESZT-be, megadott adatai alapján. 


FIZETÉS ÉS SZÁMLÁZÁS

A díjszabás megegyezik a személyes konzultáció díjával, melyet átutalással tud teljesíteni az alábbi számlaszámra: 11600006-00000000-83439812 Erste Bank

Külföldről utalás esetén HU54 11600006-00000000-83439812 (IBAN szám)
Swift kód: GIBAHUHB

A Közlemény rovatban kérem, tüntesse fel a nevét, vagy az e-mailben előre megküldött elektronikus számla számát. Kérem, a számla kiállításához minden esetben adja meg nevét, címét illetve egészségpénztárának nevét és saját tagi azonosítószámát, ha egészségpénztári számlát szeretne. 

Skype-on történő első konzultáció előtt 10.000,- Ft előleg utalását kérem, megértését köszönve. Természetesen, ha Ön előre szeretné a teljes kezelési díjat átutalni, erre is van lehetősége.