Skype konzultációról

A Skype konzultációt akkor ajánlom Önnek, ha állapota, körülményei vagy a távolság (vidék, külföld) miatt időnként neten szeretne kapcsolatba lépni velem. Az első találkozás személyesen történik, a "szakma szabályai szerint" így tudok felelősséggel kezelést vállalni. A további találkozók egy részét Skype-on folytathatjuk.

Kizárólag "végszükség esetén" vállalok első konzultációt Skype-on. Azonban így bizonyos vizsgálatokat nem tudok elvégezni, ezért korlátozottan alkalmas a telekommunikáció ezen formája a szakmailag megalapozott kezelésre. Az ilyen kivételes esetben kérem, mielőbb keressen fel rendelőmben személyesen, az első esetkövetés alkalmával.

Skype rendelésekre általában csütörtökön van lehetőség. A Skype konzultáció végén vagy utána 1-2 napon belül írásban adok terápiás javaslatot. Szükség esetén gyógyszervényt postázok az Ön címére, ehhez kérem, írja meg pontos nevét, címét, születési idejét és TAJ számát. 

A díjszabás megegyezik a személyes konzultáció díjával, melyet átutalással tud teljesíteni. A kezelésről szóló számlát postázom, miután a kezelési díj megérkezett az alábbi számlaszámra:

11600006-00000000-83439812 Erste Bank

Külföldről utalás esetén HU54 11600006-00000000-83439812 (IBAN szám)

A Közlemény rovatban kérem, tüntesse fel a nevét.

Kérem, a számla kiállításához minden esetben adja meg nevét, címét, egészségpénztári törzsszámát. Természetesen, ha Ön előre szeretné a teljes kezelési díjat átutalni, erre is van lehetősége. 

Skype-on történő első konzultáció előtt 10.000,- Ft előleg átutalását kérem. Köszönöm megértését.