Skype konzultációról

A Skype konzultációt / online terápiát akkor ajánlom Önnek, ha állapota, körülményei vagy a távolság (vidék, külföld) miatt időnként neten szeretne kapcsolatba lépni velem. Az első találkozás személyesen történik, a "szakma szabályai szerint" így tudok felelősséggel kezelést vállalni. A további találkozók egy részét Skype-on folytathatjuk.

Kizárólag "végszükség esetén" vállalok első konzultációt Skype-on. Azonban így bizonyos vizsgálatokat nem tudok elvégezni, ezért korlátozottan alkalmas a kommunikáció ezen formája a szakmailag megalapozott kezelésre. Az ilyen kivételes esetben kérem, mielőbb keressen fel rendelőmben személyesen. 

Az első, egyeztetett konzultációig kérem, hogy adatainak kezeléséhez való hozzájárulását az alábbi (GDPR) nyiltakozatban tegye meg, és küldje el katona.edit7@chello.hu címemre:

A Skype konzultáció végén vagy utána 1-2 napon belül írásban adok terápiás javaslatot. Szükség esetén gyógyszervényt postázok az Ön címére, ehhez kérem, írja meg pontos nevét, címét, születési idejét és TAJ számát. 


FIZETÉS ÉS SZÁMLÁZÁS

A díjszabás megegyezik a személyes konzultáció díjával, melyet átutalással tud teljesíteni az alábbi számlaszámra: 11600006-00000000-83439812 Erste Bank

Külföldről utalás esetén HU54 11600006-00000000-83439812 (IBAN szám)
Swift kód: GIBAHUHB

A Közlemény rovatban kérem, tüntesse fel a nevét.

Skype-on történő első konzultáció előtt 10.000,- Ft előleg utalását kérem, megértését köszönve. Természetesen, ha Ön előre szeretné a teljes kezelési díjat átutalni, erre is van lehetősége.

Az elektronikus számlát e-mailben küldöm, miután a teljes kezelési díj megérkezett a fenti számlára. 

Kérem, a számla kiállításához minden esetben adja meg nevét, címét illetve egészségpénztárának nevét és saját törzsszámát, ha egészségpénztári számlát szeretne.