Skype konzultációról

A Skype konzultációt akkor ajánlom Önnek, ha állapota, körülményei vagy a távolság (vidék, külföld) miatt időnként neten szeretne kapcsolatba lépni velem. Az első találkozás személyesen történik, a "szakma szabályai szerint" így tudok felelősséggel kezelést vállalni. A további találkozók egy részét Skype-on folytathatjuk.

Kizárólag "végszükség esetén" vállalok első konzultációt Skype-on. Azonban így bizonyos vizsgálatokat nem tudok elvégezni, ezért korlátozottan alkalmas a telekommunikáció ezen formája a szakmailag megalapozott kezelésre. Az ilyen kivételes esetben kérem, mielőbb keressen fel rendelőmben személyesen, az első esetkövetés alkalmával.

A Skype konzultáció végén vagy utána 1-2 napon belül írásban adok javaslatot pl. homeopátiás gyógyszerre, és ekkor adom meg a számlaszámom. A kezelésről szóló számlát azután állítom ki és postázom, miután a kezelési díj megérkezett a számlámra. Kérem, a számlához minden esetben adja meg nevét, címét, egészségpénztári adatait. Természetesen, ha Ön előre szeretné a kezelési díjat átutalni, erre is van lehetősége. Skype-on történő első konzultáció előtt - visszaélések elkerülése miatt - előleg átutalása szükséges. A díjszabás megegyezik a személyes konzultáció díjával. 

Köszönöm megértését.

Skype rendelésekre általában csütörtökön van lehetőség.