Skype és más online konzultációk

Az online konzultációt / terápiát akkor ajánlom Önnek, ha állapota, körülményei vagy a távolság (vidék, külföld) miatt időnként neten szeretne kapcsolatba lépni velem. Az első találkozás személyesen történik, a "szakma szabályai szerint" így tudok felelősséggel kezelést vállalni. A további találkozók egy részét online (Skype / Messenger / Viber / Whatspp video, vagy telefon) folytathatjuk.

Kizárólag "végszükség esetén" vállalok első konzultációt online. Azonban így bizonyos vizsgálatokat nem tudok elvégezni, ezért korlátozottan alkalmas a kommunikáció ezen formája a szakmailag megalapozott kezelésre. Az ilyen kivételes esetben kérem, mielőbb keressen fel rendelőmben személyesen. 


Az első, egyeztetett konzultációig kérem, hogy adatait és kezelésükhöz való hozzájárulását az alábbi űrlapon tegye meg, és küldje el katona.edit7@gmail.com címre:

Az online konzultáció végén vagy utána 1-2 napon belül megbeszélés szerint írásban adok terápiás javaslatot, írok fel e-receptet, melynek igazolását mailben elküldöm az Ön részére. 

Telefonos vagy e-mailes egyeztetés alapján a szükséges gyógyszereit a felhőalapú EESZT-ben írom fel, ehhez kérem, hogy feltétlenül adja meg adatait a fenti űrlapon. A gyógyszerek kiváltása bármely patikában lehetséges, személyi igazolvány és/vagy TAJ kártya felmutatásával.


FIZETÉS ÉS SZÁMLÁZÁS

Az online kezelés díjszabása megegyezik a személyes konzultáció díjávalamelyet banki utalással tud teljesíteni.

Az első online konzultáció előtt 10.000,- Ft előleg utalását kérem, megértését köszönve. Természetesen, ha Ön előre szeretné a teljes kezelési díjat rendezni, erre is van lehetősége. 

A kezelésről e-mailben e-számlát küldök, mely tartalmazza banki adataimat is.

Számlaszámom: 11600006-00000000-83439812 Erste Bank

Külföldről utalás esetén HU54 11600006-00000000-83439812 (IBAN szám)
Swift kód: GIBAHUHB

A Közlemény rovatban kérem, tüntesse fel a nevét, vagy az e-mailben előre megküldött e-számla számát. Kérem, a számla kiállításához minden esetben adja meg nevét, címét. 

2022. szeptember 1-től csak magánszemélynek állítok ki számlát. 

Amennyiben egészségpénztárával (EP) szeretne elszámolni, a számla Közlemény rovatában feltüntetem az EP nevét és az Ön tagi azonosítószámát.